Stichting Bernard van Leer

In 2020 stapte de Stichting Bernard van Leer over naar AFAS voor hun salarisverwerking. Het was meteen duidelijk dat Delta de beste ondersteuning kon bieden. Agnes Buis, Senior People &
Culture Officer bij de Van Leer Foundation, deelt haar ervaringen met Delta’s ondersteuning bij
het verbeteren van de salarisverwerking.

De Stichting Bernard van Leer 
 

De stichting is een Nederlandse instelling die zich met name inzet voor ouders en verzorgers van kinderen die in kansarme omgevingen leven. Zij ondersteunen deze gezinnen om de kansen in het leven van hun kinderen te verbeteren, en de kloof in ontwikkeling, gezondheid en schoolresultaten te dichten.

Diepgaande kennis
 

 

De samenwerking


Na de overstap naar AFAS werd al snel duidelijk dat een consultant nodig was voor de salarisverwerking. Delta biedt de Van Leer Foundation de zekerheid die ze nodig hebben. Met hun diepgaande kennis van wet- en regelgeving en het AFAS-software systeem was het direct een match. Voor Agnes zijn de waardevolle aspecten van de samenwerking met Delta de expertise op het gebied van wet- en regelgeving en het AFAS-systeem. Dit bespaart hun niet alleen tijd, maar stelt hen ook in staat om te vertrouwen op de nauwkeurigheid van de informatie.

 “Delta helpt ons om
       verder te
professionaliseren”

Agnes zou Delta zeker aanbevelen aan andere organisaties omwille van Delta’s expertise. Een speciale vermelding gaat naar Gertie van Daal (Klant Succesmanager bij Delta én AFAS Expert) die staat voor een goede service. Ze houdt altijd scherp in de gaten dat alles naar wens verloopt voor de Van Leer Foundation.

Toekomst

 

Delta blijft Van Leer Foundation ondersteunen in hun missie om elk kind gelijke kansen te bieden. We zijn vereerd om een partner te zijn in hun streven naar positieve verandering.


 

Branches 


Wij werken vanuit specifieke branche ervaring. Hierdoor hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden, hebben we aan een half woord genoeg en werken we zo efficiënt mogelijk aan de juiste oplossing voor jou en jouw mensen. 

Zo borgen we onze kwaliteit en weet je zeker dat alles tiptop geregeld wordt. Of je nu een grote producent bent, of een kleine dienstverlener.

Het hart van Delta


Delta is dé partner die jou zekerheid biedt. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij de experts in HR, Payroll en AFAS. Wij ondersteunen jou bij het efficiënt inzetten van deze software. Van advies tot uitbesteding - met Delta wordt zekerheid vanzelfsprekend.

Het hart van Delta


Delta is dé partner die jou zekerheid biedt. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij de experts in HR, Payroll en AFAS. Wij ondersteunen jou bij het efficiënt inzetten van deze software. Van advies tot uitbesteding - met Delta wordt zekerheid vanzelfsprekend..

Zullen we kennismaken?
 

Wil jij ook het maximale uit de software halen? Laten we dan binnenkort eens kennismaken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zullen we kennismaken?
 

Wil jij ook het maximale uit de software halen? Laten we dan binnenkort eens kennismaken!pt.