Onze zekerheid, jouw garantie.

Jou zekerheid bieden, dat is ons doel. Met Delta haalt jouw bedrijf het maximale uit de HR- en Payroll-software van AFAS.

Wij weten alles van personeelsadministratie en salarisadministratie. Daardoor weten we ook dat AFAS het ideale middel is om deze processen te digitaliseren en automatiseren. Tegelijkertijd zien we vaak dat deze software niet altijd optimaal wordt gebruikt.

Gelukkig hebben we daar een oplossing voor. We combineren onze kennis over HR en Payroll met onze expertise van AFAS. Met onze diensten ondersteunen we jouw mensen bij het efficiënt gebruiken van software.

Delta biedt zekerheid. Met onze hulp werken je HR-processen en Payroll-processen efficiënt en naar behoren. Onze consultants staan voor je klaar en denken met je mee. Wij zorgen ervoor dat jij op AFAS kunt vertrouwen en dat processen slim, eenvoudig en accuraat verlopen. Zo creëren wij zekerheid die vanzelfsprekend wordt.

 

“Weten wij voor iedere organisatie AFAS zo in te richten en toe te passen dat het
van meerwaarde is.

 


Delta is officieel AFAS-partner
 

Wist je dat wij gecertificeerd AFAS-partner zijn? AFAS bevestigt daarmee dat wij bedrijven helpen het maximale uit hun software te halen. 

Delta zet AFAS optimaal in om je HR- en Payroll-processen te automatiseren. Het resultaat: een lagere administratieve druk, waardoor medewerkers meer tijd hebben voor hun kerntaken. En dat draagt weer bij aan een plezierige werkomgeving. 

 

Meer weten?


Onze experts vertellen je graag meer over hoe je met Delta het maximale uit de software van AFAS haalt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze werkwijze
 

We beginnen met het analyseren van je huidige processen. Na de analyse brengen we helder advies uit. Wat gaat al goed, en waar kunnen we aan werken? 

Vervolgens implementeren we de software van AFAS op zo'n manier dat hij daadwerkelijk een meerwaarde is voor je bedrijf. Onze specialisten richten de software in, samen met je medewerkers. 

Ten slotte optimaliseren we je processen tot in de puntjes. Doordat alles gedigitaliseerd is, zien we precies waar de processen nog soepeler kunnen. Met een efficiënte salarisadministratie en personeelsadministratie is je organisatie helemaal klaar voor de toekomst.

Naast advies, implementatie en optimalisatie kunnen we de salaris- en personeelsadministratie van je overnemen. Geheel of gedeeltelijk, tijdelijk of voor de lange termijn. Delta is collectief NIRPA gecertificeerde dienstverlener waarmee kwaliteit middels het continue bijhouden van vakkennis door onze professionals geborgd is.

Trotse sponsor van Het Beterboek
 

Een ziekenhuisopname is voor kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Ze komen in een onbekende omgeving terecht en doen veel nieuwe indrukken op. Dat zorgt vaak voor onrust en onzekerheid. Met de juiste zorg en voorlichting kunnen kinderen op hun gemak worden gesteld. Het BeterBoek is een educatieve uitgave, waarin het kind direct wordt aangesproken.

Waar ben jij nu? Wie ontmoet je in het ziekenhuis? Waarom krijg je een bepaald onderzoek? Zo raken ze vertrouwd met de omgeving en wordt angst voor onderzoeken en behandelingen deels weggenomen. Een kind heeft in het boek ruimte om zijn eigen verhaal op te schrijven, zodat ze hun emoties en ervaringen een plek kunnen geven.

Daarnaast is er plaats voor foto’s en berichten, waardoor thuis iets dichterbij lijkt te zijn. Het BeterBoek is en blijft eigendom van het kind. Na de opname gaat het boek met daarin alle uitleg, berichten, foto’s en ervaringen mee naar huis.

Op die manier is de uitgave voor het kind een waardevolle herinnering aan de tijd in het ziekenhuis.